Partners
Εταίροι
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους εταίρους εδώ more
Associates
Συνεργάτες
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους συνεργάτες μας εδώ more

Η Δικηγορική Εταιρεία Νίκας & Συνεργάτες ιδρύθηκε και λειτουργεί στην Αθήνα από το 1987 από τους δικηγόρους Δημήτριο Νίκα και Irene Νίκα. Και οι δύο δικηγόροι έχουν βάσει των σπουδών τους, της επαγγελματικής και της επιστημονικής τους δραστηριότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και της μακρόχρονης δικηγορικής τους πρακτικής ιδιαίτερες γνώσεις του Ελληνικού, καθώς και του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου.
 
Το γραφείο παρέχει νομική υποστήριξη καθώς και δικαστηριακή και εξωδικαστηριακή εκπροσώπηση σε ελληνικά και αλλοδαπά νομικά και φυσικά πρόσωπα με ενδιαφέροντα στον ελληνικό, τον ευρωπαϊκό και το διεθνή χώρο. Οι διακεκριμένοι πελάτες μας (εταιρείες, φυσικά πρόσωπα) προέρχονται από την Ελλάδα, τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, την Αίγυπτο, τον Καναδά, την Κίνα, το Λίβανο, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
 
Οι συνέταιροί μας, με μακρόχρονη επιτυχή εμπειρία στην παροχή νομικών υπηρεσιών και την εξωδικαστηριακή και τη δικαστική εκπροσώπηση, κυρίως στους τομείς που αναφέρονται παρακάτω, προσφέρουν νομικές συμβουλές στους πελάτες μας -ιδιώτες, αυτόνομους επιχειρηματίες, επιχειρήσεις, οικονομικούς επενδυτές και ιδιοκτήτες διάφορων επιχειρήσεων- να επιλύσουν τα νομικά τους προβλήματα, προασπίζοντας τα συμφέροντά τους ενώπιον των αρχών και των δικαστηρίων και προωθώντας τα οικονομικά τους συμφέροντα στην ελληνική αγορά.
 
Το γραφείο διαθέτει δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει με την απαιτούμενη κάθε φορά εξειδίκευση, αποτελεσματικότητα και αφοσίωση πελάτες με ενδιαφέροντα και υποθέσεις στους γεωγραφικούς αυτούς χώρους.
 
Οι συνεργάτες του γραφείου μας με την απαιτούμενη ευχέρεια και εξειδίκευση χειρίζονται την Ελληνική, Αγγλική και Γερμανική γλώσσα στον προφορικό και γραπτό λόγο, πέραν όμως αυτών και μέσω των συνεργαζόμενων γραφείων και των εξωτερικών συνεργατών μας μπορεί το γραφείο να διεκπεραιώσει υποθέσεις που άπτονται και άλλων γλωσσικών χώρων.

Powered by Web to bee